Centrul Chinei, sub ape

Centrul Chinei, sub ape

Centrul Chinei a fost lovit de inundaţii apocaliptice! Sunt cele mai mari din ultima sută de ani! Cel puţin 18 oameni au murit în provincia Henan, iar alte zeci sunt daţi dispăruţi după ce au fost luaţi de ape. Şuvoaiele extrem de puternice au inundat complet o reţea de metrou, unde sute de pasageri au rămas blocaţi.

Imagini apocaliptice au fost filmate la reţeaua de metrou din metropola Zhengzhou, capitala provinciei Henan. Garniturile şi tunelurile s-au transformat în adevărate râuri, iar pasagerii au încercat disperaţi să scape din calea şuvoaielor uriaşe.

Din cauza inundaţiilor de proporţii, metropola Zhengzhou a fost plasată sub alertă roşie, cel mai înalt nivel de avertizare pentru fenomene meteorologice în China. Sute de străzi au fost inundate în totalitate, iar zeci de oameni, maşini şi autobuze au fost luate de ape.

Peste o sută de mii de persoane au fost deja evacuate în ultimele zile din cauza inundaţiilor abundente din provincia Henan. Echipajele de salvare se luptă din greu cu vremea extremă pentru a reuşi să salveze vieţile oamenilor

Aeroportul din Zhengzhou şi-a suspendat, de asemenea, toate zborurile din regiunea afectată.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt