,,Contesa Digitală", condamnată la închisoare cu suspendare

,,Contesa Digitală", condamnată la închisoare cu suspendare

,,Contesa Digitală" a fost condamnată la închisoare dar cu suspendare. Vloggeriţa şi vedeta TV Ana Morodan a primit un an, 3 luni şi 10 zile. În plus, ea trebuie să facă şi muncă în folosul comunităţii. Morodan a condus fără permis, băută şi sub influenţa drogurilor şi a refuzat să îi fie prelevate probe biologice. Decizia judecătorilor nu este definitivă.

Ana Morodan şi-a aflat pedeapsa după accidentul din luna martie. Judecătoria Sectorului 1 a decis ca influenceriţa să primească 10 luni de închisoare pentru că a condus sub influenţa alcoolului şi a subtanţelor psihoactive.

Alte şase au fost adăugate pentru că s-a urcat la volan fără să aibă permis, şi încă 10 luni după ce a refuzat să îi fie prelevate probe biologice. Pedepsele au fost contopite şi a rezultat 1 an, 3 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare. În martie, Morodan a stat 24 de ore în arest, la scurt timp după incidentele care i-au adus trei dosare penale.

Pe 28 martie, poliţiştii au vrut să o oprească în trafic pe Ana Morodan, însă aceasta nu a luat în seamă semnalele lor. A ciocnit mai apoi două maşini, iar în cele din urmă oamenii legii au oprit-o şi au vrut să o testeze pentru alcool şi droguri. Morodan a refuzat, aşa că a fost dusă la institutul de medicină legală, dar nici acolo nu a acceptat să îi fie luate probe biologice.

După numai câteva ore, poliţiştii au oprit-o din nou pe vloggeriţă în trafic. De această dată, a fost testată şi depistată cu o alcoolemie de 0,40 şi cu droguri în organism.Ea a fost plasată sub control judiciar, iar la finalul lui iulie a fost trimisă în judecată.

„Contesa Digitală” trebuie acum să facă şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii. Decizia magistraţilor, care nu este definitivă, presupune şi ca Morodan să fie supravegheată de autorităţi timp de doi ani. În această perioadă, ea trebuie să se prezinte lunar la Poliţie şi să anunţe, în prealabil, dacă îşi schimbă domiciliul sau dacă pleacă din oraş mai mult de cinci zile.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt