Control judiciar pentru atacatorul de la shaormerie

Control judiciar pentru atacatorul de la shaormerie

Bărbatul care a atacat cu maceta angajaţii unei shaormerii a primit control judiciar pentru 30 de zile. A avut probleme, se scuză el, în timp ce concubina sa susţine că mâncarea era stricată. Masura primită acum este însă prea blanda spun specialiştii. Aşa că, dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă maximum 2 ani de închisoare. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

După 24 de ore de la atac, cuţitarul de la shaormerie s-a predat poliţiştilor. A fost reţinut, iar judecătorii au decis controlul judiciar pentru 30 de zile. El este cercetat pentru loviri şi alte violenţe şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Concubina sa îi ia apărarea şi susţine că a reacţionat astfel pentru că mâncarea era stricată, iar angajaţii s-ar fi purtat urât cu el. Însă imaginile de pe camerele de supraveghere arată că atacatorul a venit hotărât să facă rău. Reacţia angajatului a fost exact ce aştepta pentru a scoate maceta şi a-i ataca.

Dacă va fi găsit vinovat, el ar putea sta după gratii maximum 2 ani. Prea puţin, spun specialiştii. Majorarea pedepselor nu este însă o soluţie, spun sindicaliştii din poliţie.

Pentru o faptă aproape similară, elevul de la Liceul Ion Creangă din Capitală, care şi-a atacat cu un cuţit profesoara, a fost arestat preventiv şi riscă ani grei de închisoare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt