Copil omorât de mai mulţi câini în judeţul Constanţa

Copil omorât de mai mulţi câini în judeţul Constanţa

Tragedie într-o localitate din judeţul Constanţa! Un copil de doar 6 ani a murit după ce a fost sfâşiat de mai mulţi câini. Când au ajuns salvatorii la el l-au găsit pur şi simplu inconştient din cauza rănilor severe. Poliţiştii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă în acest caz.

Tragedia a avut loc în satul Cotu Văii din comuna Albeşti, judeţul Constanţa. Copilul, în vârstă de 6 ani, a fost atacat de mai mulţi câini fără stăpân, spun martorii.

Tatăl copilului, şocat, nu înţelege cum i s-a putut întâmpla aşa ceva chiar fiului său.

Vecinii spun că animalul care l-a atacat primul este cunoscut pentru violenţa sa.

Chemaţi de urgenţă, medicii de pe ambulanţă au încercat săi salveze viaţa copilului, dar, din nefericire, nu au reuşit. Între timp, animalul a fost identificat de localnici şi dat pe mâna autorităţilor.

Cainele ucigaş a fost tranchilizat, prins si bagat intr-o cusca. l va fi dus la un adapost in Giurgiu, unde se va decide daca va fi eutanasiat sau nu.

În urmă cu câteva luni, la începutul lunii noiembrie, un incident similar a avut loc în Mangalia. Un copil de trei ani a fost atacat de câinele familiei, un exemplar din rasa Presa Canario, în vârstă de cinci ani. Copilul a murit la spital.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt