Copilă de 11 luni plină de vânătai

Copilă de 11 luni plină de vânătai

Este anchetă mare la Iaşi, după ce medicii de la spitalul de copii au descoperit că o fetiţă de doar 11 luni era plină de vânătăi pe corp. Copila a fost dusă la un consult de mama ei, iar medicul de gardă a văzut vânătăile. Când a întrebat-o pe femeie ce s-a întâmplat, aceasta nu i-ar fi dat, iniţial, nicio explicaţie, iar el a anunţat imediat Poliţia. A fost deschis un dosar penal în REM, pentru abuz. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Fetiţa de 11 luni a ajuns la camera de gardă, însoţită de mamă, cu semnele specifice unei viroze şi cu febră ridicată, spun medicii de la Spitalul Sf Maria din Iaşi. Acolo însă doctorii aveau să descopere şi altceva.
Suspicios, medicul de gardă i-a cerut femeii să-l aducă la spital şi pe celălalt copil, un băiat de 5 ani. Din fericire. Bunicii fetiţei spun că vânătăile ar fi apărut după ce copila s-ar fi lovit în timp ce se afla într-un leagăn din plastic. Medicii susţin, însă, că este aproape imposibil ca acestea să se fi produs prin autoaccidentare. 
Conform procedurilor, personalul medical din spital a raportat imediat o posibilă agresiune şi au fost declanşate mai multe anchete.
Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, care încearcă să afle cum a ajuns o copilă de doar 11 ani să fie plină de vânătăi.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt