Crimă şi sinucidere, la Timişoara

Crimă şi sinucidere, la Timişoara

Crimă urmată de sinucidere, la Timişoara! Un bărbat şi-ar fi ucis tatăl, apoi şi-a luat viaţa. Trupurile au stat mai multe zile în apartamentul familiei şi au fost descoperite, după ce vecinii au alertat Poliţia, din cauza mirosului înţepător. Cei doi ar fi cunoscuţi de autorităţi, aveau mai multe dosare penale deschise. Atenţie, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional! 

Pompierii au spart uşa apartamentului, iar poliţiştii au descoperit trupurile neînsufleţite. Unul dintre bărbaţi, cel care avea 60 de ani, a fost găsit pe o canapea, acoperit cu mai multe paturi si haine.
Criminaliştii sosiţi la faţa locului spun că acesta avea o lovitură la cap. În baia locuinţei a fost a descoperit un al doilea cadavru, cel al fiului, in varsta de 46 de ani. Acesta s-a sinucis.Cei doi, tată şi fiu, nu s-ar fi înţeles niciodată. 
Potrivit Poliţiei, bărbaţii au mai multe dosare penale deschise pe numele lor, fiind suspectaţi  de furt.  Criminalistii au prelevat probe din apartament, iar trupurile neînsufleţite au fost preluate de medicii legisti pentru necropsie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt