Criminalul din Grădina Botanică, mărturii şocante

Criminalul din Grădina Botanică, mărturii şocante

Adolescentul de 17 ani care a ucis o fată în Grădina Botanică din Craiova şi a rănit foarte grav un băiat şi-a recunoscut fapta. Momentul în care a fost capturat a fost surprins de camerele de supraveghere. Oamenii legii sunt şocaţi de modul în care a atacat şi de atitudinea lui. În timpul audierilor, a fost sigur pe el şi numai cu zâmbetul de buze. De altfel, şi înainte şi după crimă, el s-a întâlnit şi a vorbit cu poliţiştii locali şi a reuşit să-şi păstreze cumpătul, fără să se dea de gol. Criminalul, fiu de poliţist de altfel, a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă. Atenţie urmează informaţii care vă pot afecta emoţional! 

Principalul suspect în cazul crimei din Craiova a recunoscut ce a făcut şi a fost audiat o noapte întreagă. Adolescentul a declarat că a fost  nevoit să o atace şi pe fată, pentru că aceasta era martor. După ce i-a înjunghiat de mai multe ori pe cei doi, ucigaşul a plecat liniştit spre casă. S-a întânit cu poliţiştii de la locală, dar comportamentul lui nu le-a dat nimic de bănuit. Băiatul are 17 ani şi e elev la Colegiul Militar din Craiova. Profesorii spun că, până acum, nu a fost un copil cu probleme.

Apropiaţii o plâng pe Melis, fata de 14 ani înjunghiată mortal. Băiatul de 19 ani a primit şi el mai multe lovituri de cuţit. Încă se află la terapie intensivă. Medicii spun că tânărul a pierdut foarte mult sânge. Suspectul este acuzat de omor şi tentativă la omor. 
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt