CU IOSIF PE COCLAURI, emisiune nouă la PRIMA NEWS

CU IOSIF PE COCLAURI, emisiune nouă la PRIMA NEWS

De vineri, 06 octombrie, ora 20:00

O Românie frumoasă, plină de poveşti, oameni şi locuri, plină de tradiţii şi cu peisaje neasemuit de frumoase. Prima News îşi propune să aducă pe micul ecran, în fiecare vineri, de la 20.00, câte un colţ de Românie autentică, alături de Iosif Ciunterei, un explorator modern al satului românesc.

Vedetă în social media, cunoscut drept „Iosif de pe coclauri”, el este tânărul care străbate inima ţării în sus şi în jos realizând reportaje cu oamenii tradiţiilor, oamenii unei lumi aproape apuse.

Prima News şi Iosif îi invită pe telespectatori în fiecare vineri seara să fie parte dintr-o călătorie în care se spun şi se trăiesc poveştile şi tradiţiiile autentice ale comunităţii noastre. Călătoria porneşte din satul lui natal şi ajunge în cele mai îndepărate colţuri ale ţării.

În fiecare vineri seară, începând cu ora 20:00, Iosif Ciunterei aduce pe micile ecrane oameni frumoşi, pe care nu i-a descoperit nimeni. Alături de căutătorul de comori aflăm poveşti care nu au fost spuse decât la gura sobei în nopţile tomnatice şi descoperim istorii de viaţă inspiraţionale, întrupate în  oameni unici.

Iosif poate fi găsit în social media pe YouTube sau Instagram.

 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt