Exerciţiu militar NATO în Germania. Soldaţii români, felicitaţi de americani

Exerciţiu militar NATO în Germania. Soldaţii români, felicitaţi de americani

Militari americani şi români s-au antrenat în cadrul unui exerciţiu comun în Germania. Americanii au încercat să captureze un vehicul din dotarea trupelor române. Aceştia nu i-au prins însă pe picior greşit pe români şi i-au şi felicitat pentru victorie.

În cadrul unei simulări, americanii au încercat să captureze, fără succes, un vehicul din dotarea trupelor române. Militarii americani NATO s-au echipat în încercarea de a prinde pe picior greşit batalionele din zonă. Exerciţiul scoate în evidenţă pregătirea şi abilităţile militarilor Alianţei Nord-Atlantice.

Când au ajuns într-o poziţie condusă de infanterie română, One Four a fost dezamăgită. Ulterior detaşamentul american a reuşit să surprindă în acelaşi exerciţiu o baterie de artilerie a armatei americane, care nu era bine păzită.

Acest tip de exerciţiu are loc des în zona de antrenament Hohenfels a armatei SUA din sudul Germaniei. Pentru fiecare exerciţiu NATO, există o echipă albastră „băieţii buni” care vin să-şi antreneze şi să-şi testeze abilităţile şi „băieţii răi”, care îi pun la încercare asumând rolul inamicului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt