Femeie târâtă sub tramvai în Arad

Femeie târâtă sub tramvai în Arad
foto: captura video camera de supraveghere

Accident înfiorător la Arad! O femeie a murit după ce a fost prinsă de uşile unui tramvai şi târâtă câţiva metri . Încerca să coboare căruciorul în care se afla fiica sa cu dizabilităţi. Vatmanul nu s-a asigurat şi a închis uşile, iar femeia a avut parte de un sfârşit cumplit, strivită sub vehicul, chiar sub ochii copilei sale. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional! 

O cameră de supraveghere a surprins momentele terifiante. Femeia, în vârstă de 55 ani, era în tramvai împreună cu fiica sa. O copilă de 12 ani cu probleme locomatorii. Când au ajuns în staţie, au vrut să coboare pe la uşa din spate.

Mama s-a dat jos prima şi urma să coboare şi scaunul cu rotile. N-a mai apucat însă. Când tramvaiul s-a pus în mişcare, mâinile i-au fost primse în uşile vehiculului, dar nu a dat drumul căruciorului, ca să nu-şi scape fiica. A fost târâtă câţiva metri .şi trasă dedesubt. Călătorii au început să ţipe şi, într-un final, tramvaiul a oprit. 

Fetiţa, cu handicap sever şi dependentă de scaunul cu rotile, nu a fost rănită. A fost transportată la spital şi a fost sesizată Protecţia Copilului. Cazul a fost preluat de Poliţie. 
Pe numele vatmanului, în vârstă de 31 de ani, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Bărbatul lucrează la compania de transort public de şapte ani şi se pare că ar fi pus tramvaiul în mişcare pentru că becul roşu, ce semnala deschiderea unei uşi, nu era aprins pe bord. El nu a mai verificat, însă, şi oglinzile laterale. 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt