Fraţii Tatte, atacaţi de avocaţi din UK şi SUA

Fraţii Tatte, atacaţi de avocaţi din UK şi SUA

Avocaţii presupuselor victime ale fraţilor Tate au venit în România din Marea Britanie şi din America. Vor, spun ei, să demonstreze că Andrew şi Tristan au violat şi agresat sexual mai multe femei. Momentan însă nu este niciun proces împotriva lor.

În Marea Britanie trei femei au depus plângere şi autorităţile caută acum mai multe dovezi, iar în America o femeie a declarat că Andrew Tate a violat-o. La conferinţa de presă a avocaţilor străini au participat şi avocaţii celor doi fraţi care au făcut scandal.

Avocaţii fraţilor Tate şi avocaţii presupuselor victime din străinătate s-au luat la ceartă în timpul conferinţei de presă. Nimeni nu a venit însă cu dovezi concrete care să le susţină cauzele. Avocaţii fraţilor Tate îi acuză pe avocaţii din Marea Britanie şi din America că au venit în România doar să strânga bani pentru clientele lor.

După ce au fost eliberaţi din arestul preventiv, fraţii Tate au fost puşi în arest la domiciliu. Ulterior, magistraţii au decis să îi plaseze în control judiciar. Acum Andrew şi Tristan Tate nu au voie să părăsească ţara, dar au voie să călătorească pe teritoriul României.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt