George Simion, filmat în timp ce agresează un cetăţean. Liderul AUR susţine că nu a existat nicio agresiune

George Simion, filmat în timp ce agresează un cetăţean. Liderul AUR susţine că nu a existat nicio agresiune
foto: facebook.com/george.simion.unire

Liderul AUR, George Simion, şi-a dat în petec la Festivalul Micul de Aur.  El a fost filmat în timp ce se enervează pe unul dintre participanţi, ba chiar îl jigneşte. Momentul a fost surprins chiar de bărbatul agresat. Simion spune însă că doar s-a apărat, după ce a fost provocat în mai multe rânduri.

,,Ruşii cum sunt? Nu pune mâna pe telefon!.Ai pus mâna pe mine. Vrei să mai pun o dată?" Acesta este momentul când George Simion se enervează pe un bărbat care se afla la festivalul Micul de Aur, organizat în Capitală. Îi dă peste telefon, în timp ce este filmat, ba chiar îl ameninţă că poate repeta gestul. Totul a pornit după ce bărbatul i-a pus o întrebare incomodă. 
Scos din sărite că omul insistă cu întrebarea, George Simion recurge, mai întâi, la jigniri. După câteva secunde însă, îşi iese din fire şi îl agresează. 
Lideru AUR se apără şi spune că bărbatul l-a provocat toată noaptea. Ba chiar a făcut publică o filmare cu grupul din care făcea parte, dar şi o poză în care cetăţeanul agresat îi arăta semne obscene. Liderul AUR susţine că persoanele care au generat scandalul fac parte din USR.
Înainte de acest episod, domnul în cauză a încercat în mod insistent, împreună cu prietenii săi #rezist, să vină la masa la care stăteam alături de mai multe persoane, arătând semne obscene şi aducând injurii. Se poate observa, tot pe filmare, faptul că atitudinea mea a fost una relaxată. Legat de presupusa agresiune: în momentul în care l-am atins pe mână, a început să zbiere că îl agresez!”, a declarat George Simion.
Liderul AUR George spune că are martori care îi pot confirma spusele şi că totul a fost doar o tehnică de manipulare.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt