Gest extrem în zi de sărbătoare

Gest extrem în zi de sărbătoare

Un poliţist din Botoşani a fost găsit fără suflare pe mormântul fiicei sale, care a murit când avea un an şi pe care o chema Andreea. Bărbatul a fost descoperit azi, de Sfântul Andrei. Cel mai probabil, bărbatul nu a putut să treacă peste pierdea copilei.  Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

Descoperirea a fost făcută de dimineaţă, într-un cimitir din localitatea Vlăsineşti. Poliţistul a fost găsit fără suflare de un localnic, care se afla în cimitir. 
Bărbatul de 47 de ani era poliţist în comuna Stăuceni. Era în timpul serviciului atunci când a mers la mormântul fetei sale. Nu a lăsat nici un mesaj în care să explice gestul extrem. Arma sa a fost găsită lângă trupul fără viaţă. Andreea, fiica sa pe care o plângea, s-a născut în anul 1999. A murit la vârsta de un an, o lună şi o zi, bolnavă grav de meningită. 
Gestul poliţistului a şocat întreaga comunitate, iar oamenii nu înţeleg ce l-a făcut pe acesta să recurgă la un asemenea gest. Acasă îl aşteptau soţia şi un copil. 
Bărbatul era poliţist din 1996 şi a trecut fără probleme ultimele teste psihologice. Colegii săi continuă continuă cercetările în acest caz.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt