Înjunghiată în primărie de soţ

Înjunghiată în primărie de soţ

O femeie de 30 de ani a fost înjunghiată în primăria unei comune din Iaşi. A fost salvată de un pompier, care  era în timpul liber. Femeia venise să semneze actele de divorţ, pe care le-ar fi depus în urmă cu trei săptămâni. Soţul s-a răzgândit şi a atacat-o. El a fost reţinut, iar femeia e internată în spital. Urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional. 

Era ultima zi în care cei doi puteau încheia amiabil divorţul înaintat în urmă cu câteva săptămâni. La primărie au fost aduşi de un vecin. Doar că s-au certat, iar bărbatul a atacat-o. Probabil ar fi ucis-o pe loc, dacă un bărbat aflat în apropiere, nu intervenea. El este pompier şi era în timpul liber.

Aceasta este ultima postare de pe reţelele de socializare a agresorului. Vorbeşte despre durere şi dezamăgire, dar pentru a scăpa de aceste sentimente, a ales violenţa. Femeia a fost transportată de urgenţă cu un elicopter Smurd la Spitalul Sf Spiridon din Iaşi. Acum medicii fac tot posibilul să o salveze.

Familia bărbatului care şi-a înjunghiat soţia spune că nu se aşteapta să se ajungă la aşa ceva, dar ştia că între cei doi mai erau certuri. Tatăl agresorului...spune că şi femeia are partea ei de vină. Mama femeii înjunghiate nu îşi poate opri lacrimile şi se roagă ca fata ei să scape cu viaţă. 
Agresorul, în vârstă de 40 de ani, a fost reţinut de poliţişti. El urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă. 
 
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt