Instanţa a decis. Cine a câştigat procesul pentru ”Marca Steaua” dintre FCSB şi CSA

Instanţa a decis. Cine a câştigat procesul pentru ”Marca Steaua” dintre FCSB şi CSA

 

Sentinţa într-un nou proces dintre CSA Steaua şi FCSB a fost prununţată miercuri, după ce pe 21 februerie a fost amânată, scrie Primasport.ro.

Procesul pentru Marca Steaua a fost câştigat de echipa din Ghencea, care evoluează în Liga 2. Echipa lui Gigi Becali are un termen de 30 de zile pentru a iniţia apelul, dacă va dori acest lucru. 

”Soluţia pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare, cererea se va depune la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei, azi, 6.03.2024”.

Este foarte bine cunoscut războiul pe care Clubul Sportiv al Armatei îl poartă cu echipa patronată de Gigi Becali, FCSB.

Orgoliile dintre cele două formaţii sunt extrem de mari, indiferent că vorbim despre echipele de seniori sau cele de juniori ale celor două cluburi. În play-off-ul Ligii de Tineret, puştii lui FCSB s-au distrat cu echipa militarilor, scor 5-1, chiar în Ghencea.

Ca de fiecare dată, gazdele au prezentat cele două echipe ca fiind Steaua - SC FCSB SA.

Pentru echipa finanţată de Gigi Becali au marcat Ianis Vencu, Dragoş Bulimar, Mihai Toma, David Popa, Luca Baban, în timp ce pentru CSA Steaua a reuşit să puncteze Claudiu Ioniţă.

Cele două formaţii s-au confruntat într-un duel ce face parte din etapa a 6-a a play-off-ului din Seria de Est, condusă de Farul Constanţa, cu 42 de puncte. FCSB ocupă poziţia secundă, cu 40 de puncte, iar Steaua încheie podiumul, 31 de puncte.

 

Afla mai multe desprecsa-steaua-superliga-marca
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt