Loc de joacă din Bucureşti, pericol public

Loc de joacă din Bucureşti, pericol public

Cazul fetiţei electrocutate în parcul din Sectorul 6 nu este primul care se întâmplă la respectivul loc de joacă. Vecinii povestesc că în ultimii ani au mai avut loc două incidente asemănătoare, tot din cauza stâlpilor de iluminat. Chiar şi aşa, aceştia ar fi fost verificaţi superficial şi nu au fost schimbaţi. Fetiţa curentată este în continuare la spital, după ce a rămas inconştientă în urma şocului. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional! 

Oamenii din cartier spun că alţi doi copii au fost electrocutaţi la acelaşi loc de joacă. S-a întâmplat în urmă cu doi, respectiv trei ani. 
În ciuda faptului că stâlpii din parc reprezentau un pericol evident, nici administraţia, nici compania care furnizează curent electric în zonă nu i-a schimbat. Astfel, s-a întâmplat inevitabilul. O fetiţă de 10 ani a fost a treia victimă.
Inconştientă, fata a fost dusă de urgenţă la spital.
Locul de joacă a fost închis temporar şi curentul electric de la stâlpi a fost oprit. Până la ora difuzării materialului, Primăria Sectorului 6 nu ne-a oferit o reacţie oficială.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt