MAE - Se confirmă decesul a două persoane cu dublă cetăţenie, israeliano-română, cu domiciliul în Israel

MAE - Se confirmă decesul a două persoane cu dublă cetăţenie, israeliano-română, cu domiciliul în Israel

MAE anunţă vineri că a fost confirmnat decesul a două persoane cu dublă cetăţenie, israeliano-română, cu domiciliul în Israel.

”Ministerul Afacerilor Externe informează cu regret că, până în prezent, se confirmă decesul a două persoane cu dublă cetăţenie, israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel, astfel: persoana al cărei deces a fost anunţat de către autorităţile israeliene la data de 9 octombrie 2023, care deţinea cetăţenie israeliano-română, cu domiciliul în Statul Israel; persoana pe care familia a declarat-o dispărută la data de 12 octombrie 2023 şi al cărei deces a fost confirmat de autorităţile israeliene la data de 13 octombrie 2023”, anunţă MAE.

Ministerul Afacerilor Externe transmite condoleanţe familiilor şi îşi exprimă regretul profund pentru victimele acestor atacuri. De asemenea,  reiterează condamnarea fermă a terorismului în toate formele sale de manifestare.

Ambasada României la Tel Aviv şi Consulatul General al României la Haifa menţin în permanenţă contactul cu autorităţile israeliene pentru verificarea informaţiilor cu privire la cetăţenii români, precizează MAE.

Afla mai multe despreromaniisraelatentat
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt