Negocierile dintre Neluţu Varga şi Adrian Mutu s-au finalizat într-un timp record! "Avem totul să facem treabă bună"

Negocierile dintre Neluţu Varga şi Adrian Mutu s-au finalizat într-un timp record! "Avem totul să facem treabă bună"

Neluţu Varga a decis, după partida piedută de CFR cu FC Botoşani, scor 1-0, să schimbe antrenorul.

Mandorlini a fost demis, iar în locul italianului a venit Adrian Mutu.

"Briliantul" se află deja la Cluj şi a dezvăluit că negocierile dintre el şi Varga au durat doar cinci minute.

“Cam frig afară. Am plecat de dimineaţa la Cluj. Am multe de luat cu mine. O să merg, mă văd cu Neluţu Varga mai târziu. Nu faci deplasarea doar cu un bagaj de cală. 

Am fost sunat aseară. Negocierile au fost simple, n-au durat foarte mult. Probabil 5 minute. Nu este pentru prima oară când discutăm despre astfel de lucruri. A picat într-un moment în care sunt liber.

Îmi şi doream să ajung la o astfel de echipă, dar nu mă gândeam că va veni atât de repede. A fost o surpriză înfrângerea CFR-ului la Botoşani. Au fost discuţii cu Neluţu Varga, niciodată aşa concret ca acum.

Dar tatonări au mai fost, mai ales că suntem şi prieteni. Chiar vorbeam că într-o zi o să lucrăm împreună şi mă bucur că se întâmplă. CFR Cluj este o echipă mare, cea mai titrată din ultimii ani şi ştim foarte bine ce pretenţii sunt.

Nu este un moment simplu, aşa este. Dacă acum s-a ivit ocazia…  CFR Cluj are o singură opţiune dacă vrea titlul, să câştige fiecare meci. Ştiu la ce mă înham şi nu e niciun fel de problemă.

Sunt experienţele pe care le-am căutat şi se întâmplă. Important este ca totul să fie bine, dar din ce ştiu avem condiţii, lot. Avem totul să facem treabă bună. Şi asta vreau să se întâmple”, a spus Adrian Mutu, conform Fanatik.

Adrian Mutu revine astfel în fotbalul românesc, după ce în ultima perioadă a antrenat-o pe Neftchi Baku. Pe lângă experienţa la formaţia azeră, Mutu le-a mai antrenat pe Voluntari, Al Wahda U21, România U21, FCU Craiova şi Rapid.

Afla mai multe desprecfr clujadrian mutunelutu varga
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt