Nicolae Ciucă, preşedintele PNL: Salut iniţiativa CNAS pentru tratarea pacienţilor cu arsuri

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL: Salut iniţiativa CNAS pentru tratarea pacienţilor cu arsuri

La opt de la cumplita tragedie din clubul Colectiv în care 64 de oameni şi-au pierdut viaţa şi 185 au fost răniţi, Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a salutat măsurile propuse de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate pentru pacienţii cu arsuri: ,,dispozitive medicale esenţiale gratuite pentru recuperare, simplificarea accesului acestor pacienţi cu arsuri la servicii de psihoterapie şi kinetoterapie şi a procedurii pentru consult în ambulatoriu".

Într-o postare de contul său de Facebook, Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului, a precizat că ,,mulţi dintre cei ce au scăpat cu viaţă suferă şi astăzi din cauza rănilor provocate de incendiu, iar toţi cei care au pierdut pe cineva drag în acea noapte au rămas, pentru totdeauna, marcaţi şi plini de durere."

Deşi procesul s-a încheiat şi justiţia a stabilit vinovaţii, ,,nici sentinţele cu executare şi nici daunele materiale nu pot stinge suferinţa victimelor Colectiv", a mai afirmat liderul liberalilor care a amintit că ,,este datoria întregii clase politice să facă tot ce e posibil pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple. Sunt foarte multe de făcut pentru acest lucru. Şi este de reflectat asupra cadrului mai amplu".

,,Rămânem, în continuare, alături de familiile îndoliate şi de răniţii a căror viaţă a fost dramatic schimbată de atunci. Transmit gânduri bune, multă sănătate şi putere tuturor celor afectaţi", a mai precizat preşedintele PNL. 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt