Nicolae Ciucă: Sinaia, un exemplu de bune practici ale administraţiei liberale

Nicolae Ciucă: Sinaia, un exemplu de bune practici ale administraţiei liberale
foto: facebook.com/IonelNicolaeCiuca

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a vizitat astăzi, vineri, oraşul Sinaia condus de primarul liberal, Vlad Oprea, pentru a vedea proiectele în derulare ale administraţiei liberale, dar şi care este stadiul investiţiilor din PNNR.
 
 
,,Sinaia este un exemplu de bune practici ale administraţiei liberale. În proiectele sale de dezvoltare a oraşului, primarul Vlad Oprea are toată susţinerea autorităţilor judeţene şi naţionale. În vizita de astăzi, am văzut două investiţii care vor creşte semnificativ calitatea serviciilor publice: modernizarea Şcolii Generale ”George Enescu” şi şantierul noului spital", a scris pe contul său de Facebook preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.
 
 
,,Unitatea de învăţământ va fi una dintre cele mai bine dotate din România. Elevii vor avea la dispoziţie table inteligente, o sală de sport, piscină, un teren de sport în aer liber. Toate sălile de clasă vor avea încălzire prin pardoseală. Proiectul este finanţat prin PNRR cu 4,5 milioane euro, la care se adaugă încă 406.000 euro doar pentru mobilier şi echipamente IT", a precizat Nicolae Ciucă.
Preşedintele PNL a mai spus că ,,noul Spital Orăşenesc Sinaia va costa aproximativ 55 milioane euro şi va fi gata anul viitor. Va avea un total de 143 de paturi, un centru de primiri urgenţe, o secţie de imagistică, un bloc operator cu trei săli, un alt bloc dedicat naşterilor şi laboratoare medicale".
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt