Partidul lui Orban mai pierde o organizaţie întreagă în Ardeal. ”Nu mai corespunde viziunii noastre”

Partidul lui Orban mai pierde o organizaţie întreagă în Ardeal. ”Nu mai corespunde viziunii noastre”

Preşedintele Organizaţiei Forţa Dreptei Sălaj, Sorin-Alin Pop, a demisionat din partid, împreună cu secretarul general Puşcaş Florin Mihai şi alţi 342 de membri, pe motiv că direcţia actuală a partidului nu mai corespunde cu viziunea şi valorile lor.
”Prin prezenta,  Sorin-Alin Pop , în calitate de preşedinte şi Puşcaş Florin Mihai, în calitate de secretar general, anunţăm demisia noastră din partidul Organizaţia forţa dreptei Sălaj. Decizia noastră vine după o serie de deliberări şi dezbateri pe tema direcţiei actuale a partidului si Alianţa dreapta unită care nu mai corespunde cu viziunea şi valorile noastre.
De asemenea, dorim să informăm că părăsim organizaţia Forţa Dreptei din Sălaj, alături de 342 de membri care şi-au exprimat, de asemenea, dorinţa de a demisiona.
Ne bucurăm pentru oportunitatea de a cunoaşte şi colabora cu oameni din diferite zone ale ţării şi le mulţumim pentru experienţele împărtăşite. Cu toate acestea, considerăm că este momentul să încheiem acest capitol şi să ne îndreptăm spre noi orizonturi. Vă urăm succes în toate demersurile viitoare şi sperăm că partidul va continua să prospere şi să reprezinte interesele cetăţenilor cu aceeaşi integritate”, se spune într-un comunicat al preşedintelui filialei. 
Este o nouă demisie după cea a conducerii filialei Sibiu, care a ales să plece în urma mai multor neînţelegeri interne. 
FD Sibiu şi-a pierdut conducerea săptămâna trecută din cauza negocierilor de la centru cu cei de la USR şi PMP. 
 

Afla mai multe despreorbanorganizatiesalajdemisie
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt