Protest pentru investigarea morţii Alexandrei

Protest pentru investigarea morţii Alexandrei

Durere fără margini pentru rudele Alexandrei, tânăra de 25 de ani din Botoşani, mamă a trei copii, care şi-a găsit sfârşitul în locul unde a crezut că va fi în siguranţă. Familia, prietenii, dar şi oamenii simpli, care au aflat povestea ei tragică, au dus flori, au aprins lumânări şi au protestat noaptea trecută în faţa maternităţii spitalului din Botoşani. Aceştia au cerut ca moartea femeii să fie investigată. 

Sute de oameni s-au adunat duminică seara în faţa maternităţii din Botoşani pentru a-i aduce un ultim omagiu Alexandrei, dar şi pentru a protesta împotriva modului cum a fost aceasta ar fi fost lăsată să moară cu zile pe patul de spital. 
După noaptea de proteste, cei dragi şi-au luat rămas bun de la Alexandra la slujba de înmormântare de a doua zi. Un sobor de preoţi, dar şi sute de localnici au condus-o pe tânără pe ultimul drum.
Alexandra a murit vineri dimineaţă după ce a pierdut o sarcină. Până la decesul tragic, tânăra a fost internată în spital în stare gravă, dar, susţine familia, nimeni nu s-a ocupat de ea, deşi le-a trimis mesaje mai multor medici din spital. Când, în sfârşit, a fost transferată la terapie intensivă, era deja prea târziu. Femeia de 25 de ani a lăsat în urmă trei copii, o fetiţă de şase ani şi doi băieţei de patru şi, respectiv, un an.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt