Remorca unui TIR a luat foc în mers

Remorca unui TIR a luat foc în mers

Pericol uriaş în trafic, în judeţul Maramureş. Remorca unui tir încărcat cu paleţi a luat foc în mers. Şoferul a coborât când a realizat că încărcătura arde, dar remorca a fost distrusă în totalitate, deşi la faţa locului au ajuns mai multe maşini de pompieri. Momentan nu se cunosc cauzele incendiului.

Liniştea nopţii a fost întreruptă în comuna Fărcaşa, pe Drumul Naţional 193, de un incident neobişnuit. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum tirul circulă cu remorca aprinsă. Şoferul şi-a dat seama abia câteva minute mai târziu, dar a coborât la timp.

Remorca TIR ului era încărcată cu paleţi şi a fost complet distrusă, chiar dacă pompierii au intervenit prompt. Din cauza incendiului, în mai multe zone ale localităţii curentul electric a fost oprit. O bună parte din localnici nu au avut nici internet şi semnal TV.

Din cauza consumului mare de apă pentru stingerea incendiului, dar şi a unei avarii la reţea, localnicii au avut o presiune redusă în conducte. Ei au fost îndemnaţi să consume apa doar în scopuri menajere.

foto: captura video / vasiledale.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt