S-au bătut cu salvamarii ca să intre în mare

S-au bătut cu salvamarii ca să intre în mare
foto: captura video

Scandal cu pumni şi picioare la Eforie Nord, după ce salvamarii le-au interzis intrarea în mare turiştilor din cauza valurilor foarte mari şi a pericolului ridicat de înec. Revoltaţi din cauza interdicţiei, cei prezenţi pe plajă au sărit la bătaie furioşi. Am venit la mare să facem baie, nu să stăm pe mal, au susţinut atacatorii. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Sunt valuri mari pe litoral zilele acestea, iar Salvamarii au arborat steagul roşu. Din cauza pericolului mare de înec, turiştii nu au avut voie să intre în mare. Interdicţia nu le-a picat bine unora, care s-au certat cu salvatorii. S-a ajuns chiar la bătaie. Salvamarul lovit în altercatie  a expilcat şi de la ce a pornit scandalul. 

Sunt multi dintre cei aflaţi pe plaja de la Eforie care nici după conflictul care a avut loc cu o seară inainte nu s-au potolit şi vor in continuare sa faca baie in mare. Sunt, insa, si oameni care au inteles pericolul.

Riscul de înec în apele mării este uriaş în aceste zile, anunţă în continuare salvamarii. Numai luni şi marti, şase persoane şi-au găsit sfarsitul în valurile Mării Negre, iar pericolul rămâne prezent.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt