Scandal la primărie. Edilul s-a certat cu un angajat

Scandal la primărie. Edilul s-a certat cu un angajat

Scandal uriaş la Primăria Simeria, din judeţul Hunedoara! Edilul oraşului şi-a ieşit din minţi şi a încercat să dea afară un angajat, din biroul acestuia. Motivul? Funcţionarul public ar fi refuzat să lucreze într-un alt loc, unde trebuia să ocupe altă funcţie până la finalul anului. Totul a fost filmat de o altă angajată, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare.

Cei doi protagonisti din imagini sunt edilul orasului Simeria, Iulius Bedea, si un consilier juridic din primarie. Iar circul a avut loc chiar in biroul functionarului. Seful administratiei locale sustine ca acesta ar fi campion la concedii medicale si ca ar fugi de sarcinile ce ii sunt incredintate. Mai mult, nu ar fi la prima abatere, susţine primarul.
Deranjat că nu-i ascultă ordinele, edilul i-a cerut din nou sa plece, dar consilierul a refuzat, moment in care primarul s-a infuriat si mai tare.
Consilierul juridic nu a vrut sa comenteze cele intamplate, pe motiv ca statutul functionarului public si sesizarile depuse la mai multe autoritati nu ii permit sa dea declaratii. I-a tinut, insa, piept primarului, în birou.
Intreaga scena a fost filmata de o colega de birou a consilierului. Mai mult, ceilalti angajati au sarit in ajutor şi au încercat să aplaneze conflictul. În acest timp, primarul îi spunea unei secretare sa sune la politia locala şi sa ceara interventia agentilor. 
Prefectul de Hunedoara a reactionat si el şi îi cere primarului Bedea sa inceteze razboiul cu subordonatul sau. Primarul din Simeria spune, insă, ca nu are nicio parghie impotriva consilierului si asta pentru ca nu există o comisie de disciplină.
In zilele urmatoare, Corpul de Control al Prefectului ar putea fi trimis la primăria Simeria, pentru a verifica cele intamplate.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt