Se caută angajaţi printre studenţi

Se caută angajaţi printre studenţi

Companiile caută angajaţi inclusiv în rândul studenţilor din primul an de facultate! La Arad, studenţii Universităţii Aurel Vlaicu din Arad s-au întâlnit acu unii dintre principalii angajatori din judeţ. Speră că îşi vor găsi un loc de muncă prin care să împace atât lipsa de experinţă de la început de drum, cât şi un venit pentru care să merite să muncească.

În jur de 30 de companii din Arad, din diverse domenii - de la inginerie la bănci-  şi-au prezentat ofertele în  cadrul unei burse dedicată doar studenţilor de la universitatea de stat din oraş. Acest tânăr s-a angajat şi el când era pe băncile facultăţii. Iar acum a venit să caute şi alţi studenţi dornici să aibă un loc de muncă.Studenţii sunt interesaţi să câştige atât experienţă, cât şi propriii bani. 

Acesta este a doua bursă a locurilor de muncă pentru studenţi pe care Universitatea Aurel Vlaicu din Arad o organizează doar in acest an.

Angajatorii se feresc să spună ce salarii oferă studenţilor, dar surse  din piaţă spun că salariile incep de la 3.000-3.500 de lei in mână.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt