Show incendiar la SAGA Festival

Show incendiar la SAGA Festival
foto: facebook.com/SAGAFestivalOfficial

Seară incendiară în ziua a doua de Saga Festival. Loreen, câştigătoarea Eurovision de anul acesta, a făcut show pe scena principală, iar Fisher, pentru al doilea an prezent la festival, a fost atracţia serii. Petrecăreţii au dansat până dimineaţă pe mixurile lui.

A fost spectacol în toată regula în ziua a doua de Saga Festival. Zeci de mii de oameni au petrecdut până în zorii zilei, iar artiştii mult aşteptaţi nu i-au dezamăgit. Robin Shulz, pentru prima dată prezent la festival, a fost atracţia serii, iar mixurile lui au electrizat mulţimea. 

Spectatorii au cântat şi alături de artista suedeză Loreen, de două ori câştigătoare a Eurovision. Cea mai aşteptată piesă a serii a fost chiar cea care i-a adus trofeul anul acesta, Tattoo. A fost spectacol şi la celelalte scene. La Heat, Fisher a fost aşteptat cu sufletul la gură de fanii care au dansat pe mixurile lui până în zori. Fisher nu a ratat ocazia să bea un shot alături de Loco Dice. Totul sub privirile fanilor, chiar în timpul show-ului. 

Pe scenă au urcat şi artişti români. Puya, Subcarpaţi sau Şatra BENZ au încins atmosfera, iar fanii au fredonat împreună cu ei fiecare piesă. Ziua 3 de festival se anunţă şi mai incendiară, iar petrecăreţii vor avea parte şi de multe surprize.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt