Şi-a găsit soţia moartă în maşină

Şi-a găsit soţia moartă în maşină

Caz şocant la Focşani! O femeie de 32 de ani a fost găsită moartă în propria maşină. Descoperirea a fost făcută chiar de soţul ei, care o căuta de zile întregi. Tânăra şi-ar fi pus capăt zilelor. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Femeia plecase de acasă de câteva zile, iar soţul o dăduse dispărută duminică dimineaţa şi chiar făcuse plângere la poliţie. După ce a căutat-o în mai multe locuri, bărbatul a decis să verifice şi maşina familiei, care se afla într-un loc public, într-o parcare din Focşani. Când a ajuns, a trăit şocul vieţii sale: în autoturism, soţia sa zăcea moartă, pe bancheta din spate, iar trupul era în stare avansată de putrefacţie. 
Surse din anchetă spun că tânăra suferea de depresie şi şi-ar fi luat viaţa cu ajutorul medicamentelor. În maşină, lângă trupul ei, s-ar fi găsit o cutie din care lipseau 20 de pastile. Vestea morţii tinerei de 32 de ani a căzut ca un trăsnet asupra familiei şi cunoscuţilor. Lasă în urmă trei copii, două fetiţe şi un băieţel.
 
Cazul a ajuns pe masa procurorilor şi a poliţiştilor de la Biroul de Investigatii Criminale, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt