Suspectul crimei, prins în ziua înmormântării victimelor

Suspectul crimei, prins în ziua înmormântării victimelor
foto: arhivă

O cameră de supraveghere din localitatea Manoleasa, judeţul Botoşani, a elucidat misterul morţii celor două femei, mama şi fiica ei de 14 ani, găsite fără viaţă într-o casă părăsită. Dacă iniţial, soţul femeii a fost principalul suspect, anchetatorii au intuit apoi că altcineva este criminalul. Chiar un nepot de familie. Acesta a fost reţinut în ziua în care cele două au fost înmormântate. Vă avertizez, urmează detalii imagini care vă pot şoca emoţional.

Iulia şi fiica sa, Diana, au fost ucise cu sânge rece, în noaptea de 3 spre 4 noiembrie, în casa din Manoleasa, unde se mutaseră de puţin timp. Marius, nepotul femeii, în vârstă de 37 de ani, vorbea des cu ele pe reţelele de socializare. De altfel, aceste discuţii au fost şi un prim pas în anchetă. Confirmarea criminaliştilor a venit odată cu imaginile suprinse de o cameră de supraveghere  instalată în sat. Marius apare în acest cadru, e filmat o secundă. Era ora 3 dimineaţa.

Ambele femei au fost găsite moarte de către o vecină. Fuseseră înjunghiate cu un cuţit şi aveau răni vizibile pe corp. Individul a încercat apoi să dea foc locuinţei, ca să pară că au murit în incendiu. Acum, anchetatorii trebuie să refacă pas cu pas firul evenimentelor şi să afle motivele acestei crime terifiante. Cele două victime au fost conduse pe ultimul drum de oamenii din sat. Colegii de clasă ai Dianei sunt în stare de şoc.
La fel de îngrozit este şi tatăl suspectului  În locuinţa sa, anchetatorii au găsit haine pătate de sânge, dar nu şi arma crimei. 
Expertiza psihiatrică va arată dacă bărbatul are discernământ. Dacă va fi găsit vinovat, el poate sta după gratii toată viaţa. 
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt