Târgu Mureş, oraşul gunoaielor

Târgu Mureş, oraşul gunoaielor

Oraşul Târgu Mureş a ajuns o adevărată ghenă. Spre disperarea locuitorilor cartierele stau scufundate în gunoaie şi asta pentru că autorităţile au reziliat contractul cu firma care se ocupa de colectarea lor. Tomberoanele sunt pline, trotuarele la fel, iar mirosul de nedescris. Revoltaţi că au petrecut Paştele cu deşeurile sub nas, localnicii cer acum, cu disperare, soluţii.

Tomberoane pline până la refuz, mizerie şi un miros de nedescris. Este imaginea care descrie acum oraşul Târgu Mureş. De zile bune localnicii trăiesc un coşmar. Pentru ridicare deşeurilor, fiecare cetăţean plăteşte, anual, peste 100 de lei. Acum însă nu mai vor să scoată din buzunar niciun leu.

Situaţia este aceeaşi de câteva săptămâni, de când autorităţile locale au reziliat contractul cu firma de salubritate care colecta gunoaiele. Contractul cu firma de salubritate a fost încheiat la începutul lunii aprilie. De atunci, autorităţile locale au trimis solicitări pentru patru firme din judeţ, însă niciun operator nu a transmis vreo ofertă până la data limită.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt