Teroare în Israel, civili măcelăriţi pe stradă

Teroare în Israel, civili măcelăriţi pe stradă
foto: twitter.com/nexta_tv

Teroriştii Hamas trag la întâmplare, în oricine, nu contează că sunt copii, femei, vârstnici. Mulţi sunt răpiţi de pe stradă, inclusiv oameni cu probleme grave de sănătate, fără ca nimeni să ştie unde sunt în acest moment.

Aceştia sunt ţinuţi sub cheie pentru a fi daţi la schimb cu alţi prizonieri. Luptătorii Hamas spun că vor elibera prizonierii numai atunci când prizonierii palestinieni vor fi eliberaţi din închisorile din Israel. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Copii, femei, bătrâni, mulţi dintre ei inclusiv cu dizabilităţi. Se numără printre cei 200 de oameni răpiţi în Fâşia Gaza de militanţii HAMAS. Gruparea teroristă a anunţat  că a capturat un nou grup de civili. Ei spun că ostaticii se vor întoarce acasă numai atunci când prizonierii palestinieni vor fi eliberaţi din închisorile israeliene.

O femeie din Israel povesteşte cum şi-a pierdut copii din cauza teroriştilor. Aceasta vorbea la telefon cu ei, când militanţii Hamas au năvălit pe maşina cu care ei încercau să scape. Nimeni nu ştie dacă mai sunt acum în viaţă. Şi civilii din Fâşia Gaza trec prin  momente de coşmar din cauzat atacului rebelilor Hamas asupra Israelului.
De sâmbătă şi până în prezent, peste 1.200 de oameni au murit şi alţi 4.500 au fost răniţi, mulţi dintre ei civili, de ambele părţi ale conflictului.
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt