Thea, cel mai mic membru al familiei Iordănescu, face galerie pentru unchiul ei, Edi, la meciul Naţionalei de sâmbătă

Thea, cel mai mic membru al familiei Iordănescu, face galerie pentru unchiul ei, Edi, la meciul Naţionalei de sâmbătă

Emoţii mari pentru toţi fanii Naţionalei de fotbal sâmbătă seara. Tricolorii întâlnesc puternica echipă a Israelului pe Arena Naţională. Împreună, toţi strigăm “Hai, România! Fii prima!”

Deşi nu va fi în tribune, nepoata antrenorului Edi Iordănescu îi va face galerie. Micuţa Thea şi mama ei, Maria, sunt trup şi suflet alături de Naţionala de fotbal. La cele câteva luni de viaţă, pentru Thea este primul ei meci de fotbal.

,,Din păcate, nu pot fi prezentă la meciul României pentru că sunt plecată din ţară însă, cu siguranţă, voi vedea partida în direct pe Prima TV. Cel mai mic suporter al fratelui meu va fi nepoţica lui care va urmări, alături de mami şi de tati, primul ei meci de fotbal. Suntem încrezători că echipa naţională va face o figură bună şi, cu puţin ajutor divin, lucrurile se vor termina bine pentru noi. Ne dorim o victorie şi abia aştept să crească Thea şi să mergem împreună pe stadion, să îi facem galerie lui Edi”, spune Maria Iordănescu.

România - Israel se vede sâmbătă, 9 septembrie, de la 21.45, la Prima TV. Alături de milioane de fani, avem o singură dorinţă de la tricolori:  ,,Vrem la EURO 2024!

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt