Tinerii ucişi în accidentul din Vama Veche au fost înmormântaţi

Tinerii ucişi în accidentul din Vama Veche au fost înmormântaţi
foto: captura video

Încă o zi neagră pentru toţi cei care i-au cunoscut şi iubit pe Roberta şi Sebi, tinerii ucişi la 2 mai de un băiat de 19 ani. În stare de şoc, părinţii şi-au condus copiii pe ultimul drum. Alături de cei doi tineri plecaţi atât de crunt dintre noi au fost sute de prieteni, colegi sau apropiaţi. Toţi sunt revoltaţi şi spun că a avut loc o mare nedreptate. Speră ca tânărul teribilist care a provocat accidentul să plătească pe măsură. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

Într-o linişte apăsătoare, sicriul cu trupul Robertei este scos din biserica din Ferentari unde a avut loc slujba, de dimineaţă. Toţi cei din jur au amuţit. 

Mama tata şi bunicii Robertei sunt în stare de şoc. Din cauza acestui accident, viaţa lor a fost schimbată pe vecie.  Fata lor, Roberta, care a intrat la facultate cu media 9,81 şi avea bursă, a dispărut şi nu o vor mai putea strânge în braţe vreodată. Cortegiul funerar a pornit către cimitir cu zecile de persoane îndoliate, cu lacrimi în ochi, în spatele său. 

Un număr mare de colegi de facultate şi prieteni de-ai Robertei au fost prezenţi la funeralii. Şi-au luat rămas bun, rând pe rând, de la ea, răbufnind în plânsete. După ce toată lumea şi-a luat rămas bun, părinţii au rămas înmărmuriţi în timp ce sicriul în care se afla fata lor era coborât în criptă. În urmă a rămas doar durere şi frustrare. Frustrarea că tragedia prin care familia trece este rezultatul inconştienţei unui tânăr teribilist dar şi a autorităţilor, care nu au fost în stare să-l prindă la timp. 
În altă parte a oraşului, în Pantelimon, şi Sebi, tânărul de 21 de ani spulberat de Vlad Pascu, a fost condus pe ultimul drum. 
Lângă sicriul său au stat părinţii care au plâns într-una cu gândul la băiatul lor.  Sora lui Sebi, care are 16 ani, a dormit seară de seară cu poza fratelui în braţe de când a aflat tragicele veşti. Toţi sunt devastaţi şi nu le vine să creadă că săptămâna trecută copilul lor pleca în vacanţă, iar câteva zile mai târziu, îl coboară sub pământ.
 
Familia Pascu a avut prima reacţie faţă de cele întâmplate. „Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii, suntem conştienţi de implicaţiile pe care le va avea această tragedie asupra vieţii lui şi nu încercăm să-l ferim de răspunderea pentru faptele sale” (sursă: Hotnews.ro)
 
Familiile îndurerate şi-au condus copiii pe ultimul drum. Oamenii speră ca măcar să fie făcută dreptate pentru tragedia lor. 
 
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt