Trecere peste calea ferată, amenajată cu bolovani

Trecere peste calea ferată, amenajată cu bolovani

Situaţie periculoasă în Gara din Cernavodă, unde călătorii trec peste şinele de cale ferată ca să ajungă la cel mai circulat peron: acela unde opreşte trenul care vine de la Bucureşti.

Pentru că trecerile  sigure sunt foarte departe de clădirea gării, oamenii o iau de-a dreptul printr-un gard şi apoi urcă două pietre puse una peste alta ca să ajungă la peronul liniei 5. 

Trenul de la Bucuresti intra in gara Cernavoda direct la Linia 5. E linia  spre Constanţa si in acelasi timp cea mai depărtată de cladirea garii. Ca să ajungă la peron rapid, oamenii au recurs la o improvizaţie. Un bolovan pus peste o bucată de bca.  
Gara din Cernavoda e prevazută cu treceri la nivel cu calea ferata. La ambele capete ale peronului sunt amenajari de beton, scari de acces si balustrade pentru  cei care au nevoie de un sprijin in plus.
 
Până cand administratorii CFR Infrastrctura nu vor inlatura pietrele improvizate de localnici, calatorii  vor continua sa treaca prin gard si peste şinele ferate. Iar riscul accidentelor va exista in continuare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt