Un nou film despre echipa naţională a României va apărea în cinematografe

Un nou film despre echipa naţională a României va apărea în cinematografe

După ce în urmă cu puţin timp a fost lansat documentarul “Hai România! Povestea Generaţiei de Aur“, acum o nouă peliculă despre naţionala României va  apărea în cinematografe.

Este vorba despre un film despre calificarea naţionalei la EURO 2024. Pelicula se va lansa pe 17 mai, iar pe site-ul FRF a apărut trailer-ul.

”După 8 ani, România se întoarce la Campionatul European, iar românii vor avea ocazia să vadă întreaga poveste a acestei calificări într-un film-eveniment, ce va fi lansat pe 17 mai în cinematografele din toată ţara.

Filmul ”În inima Naţionalei – Din vestiar până în Germania”, regizat de Remus Achim, va oferi suporterilor o perspectivă unică şi autentică asupra călătoriei echipei naţionale spre EURO 2024. Cu un acces fără precedent în culisele antrenamentelor şi meciurilor, filmul surprinde fidel întregul parcurs al echipei în drumul spre calificare, cu emoţii, dezamăgiri şi bucurii, epuizare şi explozie de energie”, relatează frf.ro pe site-ul oficial.

“Filmul este o călătorie fascinantă în culisele echipei naţionale, oferind o experienţă unică şi intimă, cu acces direct în vestiarul tricolorilor. Este o oportunitate extraordinară de a cunoaşte oamenii care poartă cu mândrie tricoul echipei noastre naţionale. În Inima Naţionalei nu este doar o cronică a succesului din preliminariile EURO, ci şi o poveste inspiraţională dedicată copiilor. Ne-am propus să creăm o producţie care să îi motiveze şi să îi aducă mai aproape de iubirea pentru fotbal.

Prin acest proiect, Federaţia Română de Fotbal demonstrează încă o dată că este un model în sportul românesc, dar şi printre federaţiile din Europa de Est. Filmul este o călătorie captivantă care te face să simţi pulsul echipei naţionale în cel mai autentic mod posibil”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt