Un şofer desprins din filme

Un şofer desprins din filme
foto: Pixabay

Este anchetă la compania de transport public din Târgu Mureş, după ce s-a descoperit că şoferul unui autobuz îşi împarte timpul de la volan cu vizionarea filmelor pe telefon. Bărbatul a fost filmat de călători când întoarce volanul cu mâna şi stă cu ochii şi pe ecranul mobilului, în timp ce îşi duce pasagerii către serviciu, la prima oră a dimineţii.

Târgu Mureş. Dimineaţă, la prima oră. Autobuzul transportului orăşenesc era deja pe traseu şi plin cu pasageri. În imagini se vede şoferul în cabina sa. Conduce mastodontul cu o mână şi reuşeşte, chiar, să facă în acest fel o manevră de viraj. Mâna stângă e pe volan, în timp ce omul îşi îndreaptă privirea şi spre telefonul pe care îl are montat pe un suport, lângă parbriz.

Filmarea nu are mai mult de 30 de secunde, dar se observă că şoferul, direct răspunzător de siguranţa celor din maşina, se uită de mai multe ori pe ecranul telefonului, unde pare să ruleze un film.

Cel mai probabil, şoferul va fi tras la răspundere şi de compania de transport local, după ce imaginile s-au răspândit şi pe internet.

 

 

Afla mai multe despresoferautobuztelefon
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt