VIDEO. S-a scris istorie. Un arbitru a explicat decizia de a anula un gol, la microfon, în timpul partidei

VIDEO. S-a scris istorie. Un arbitru a explicat decizia de a anula un gol, la microfon, în timpul partidei

Pentru prima dată în istoria fotbalului, în acest weekend, un gol a fost anulat, iar arbitrul a explicat decizia la microfon în timpul meciului dintre Rio Ave şi Sporting Braga (0-0), din campionatul Portugaliei, anunţă Primasport.ro.

Simon Banza a marcat cu capul pentru Braga, sâmbătă seara, în etapa a 25-a a campionatului portughez, dar golul său a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid înaintea acţiunii. Până acum, nu este nimic nou de la introducerea asistenţei video, dar un detaliu a schimbat totul pentru experienţa generală a jucătorilor, fanilor şi antrenorilor.

Fabio Verissimo, arbitrul principal al acestui meci, a explicat la microfon întregului stadion de ce golul lui Simon Banza a fost anulat.

Într-un amestec de fluierături din partea celor care nu erau de acord şi de aplauze din partea celor care erau convinşi de noutate, jocul a fost reluat.

A fost o inovaţie fără precedent, iar a doua zi, Benfica a fost privată de un penalti care a fost din nou argumentat de oficial în înfrângerea cu 3-1 în faţa formaţiei Estoril.

 

 

Afla mai multe despreportugaliafotbalvar
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt