Zelenski: Rusia încearcă să găsească "arma minune", presupusele arme cu laser. Asta arată eşecul complet al invaziei

Zelenski: Rusia încearcă să găsească "arma minune", presupusele arme cu laser. Asta arată eşecul complet al invaziei

Volodimir Zelenski a cerut Parlamentului de la Kiev să prelungească legea marţială. Vrea, de asemenea, ca mobilizarea generală a bărbaţilor cu vârste între 18 şi 60 de ani să continue. În discursul său de azi noapte, el s-a referit şi la presupusa utilizare de către Rusia a unor sisteme de arme cu laser. Forţele ruse au susţinut că folosesc arme laser de nouă generaţie pentru a arde dronele ucrainenilor. Faptul că se laudă cu o astfel de armă nu arată decât eşecul complet al invaziei, crede liderul de la Kiev.

Volodimir Zelenski: "Astăzi (ieri, n.r.), unul dintre reprezentanţii statului rus a spus că ocupanţii ar fi început să folosească sisteme de arme cu laser în Ucraina. Se presupune, pentru a face economie de rachete. Armata rusă a tras peste două mii de rachete asupra Ucrainei, care reprezentau cea mai mare parte a stocului lor de rachete. Adică mai au doar rămăşiţe.

Rachete, dintre care majoritatea a fost consumat de armata rusă pentru distrugerea infrastructurii civile, fără niciun rezultat militar strategic. Astăzi (ieri, n.r.) rachetele au lovit în acest fel la Nikolaev şi Dnipro.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt