Vacciant cu serul greșit – Focus Prima TV

Vacciant cu serul greșit

Syringes filled with a dose of the Pfizer-BioNTech coronavirus disease (COVID-19) vaccine are prepared at the CHIREC Delta Hospital in Brussels, Belgium January 21, 2021. REUTERS/Yves Herman

Campania de vaccinare din țara noastră bifează o premieră nedorită! Un bărbat de 69 de ani din Gorj a fost vaccinat din greșeală la rapel cu o doză de Moderna deși prima doză de ser a fost de la Pfizer. Medicii și-au dat seama de greșeală în momentul în care i-au introdus datele în sistemul informatic. Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz și politia un dosar penal.

Bărbatul de 69 de ani din Târgu-Jiu s-a prezentat împreună cu soția la centrul de vaccinare de la Stadionul din Târgu-Jiu pentru doza de rapel cu Pfizer. După triajul epidemiologic, acesta a fost poftit în sala de așteptare.

Reprezentanții centrului de vaccinare vorbesc despre o eroare umană.

Direcția de Sănătate Publică a început o anchetă.

Medicii il tin acum sub atenta monitorizare pe bărbat. Până în acest moment , starea sa de sănătate nu a fost modificată. Politistiii de la Serviciul de Investigatii Criminale s-au sesizat din oficiu si au deschis un dosar penal pentru neglijență în serviciu.

Total
0
Shares
Total
0
Share