VIDEO - Netflix dezvăluie primul trailer pentru un film despre prinţul Andrew

VIDEO - Netflix dezvăluie primul trailer pentru un film despre prinţul Andrew

Netflix lansează o nouă dramă inspirată de familia regală britanică. După „The Crown”, platforma a distribuit luni primul trailer al filmului „Scoop”, despre prinţul Andrew, care va fi lansat în 5 aprilie.

Potrivit primelor imagini, acest lungmetraj revine în culisele interviului dezastruos acordat de ducele de York la BBC Newsnight în 2019 despre implicarea sa în afacerea Epstein.

Prinţul Andrew este interpretat pe ecran de actorul britanic Rufus Sewell, în timp ce rolul jurnalistei Emily Maitlis, însărcinată cu acest schimb de replici televizate, este jucat de Gillian Anderson.

„Scoop” se bazează pe relatarea evenimentului de către redactorul-şef al programului, Sam McAlister, în memoriile sale. Jurnalista, care a reuşit să obţină un interviu cu prinţul Andrew, este jucată de Billie Piper. Philip Martin, care a regizat mai multe episoade din „The Crown”, se va afla, de asemenea, în spatele camerei de filmat.

Prinţul Andrew a fost implicat în afacerea Epstein la acea vreme, iar în 2019 a acordat un interviu pentru BBC în încercarea de a-şi reabilita imaginea şi de a stăvili numeroasele speculaţii la adresa sa. Dar exerciţiul a avut în cele din urmă efectul opus. În urma acestui schimb de replici, fiul reginei Elizabeth II a fost nevoit să se retragă din viaţa publică şi de pe reţelele de socializare. De asemenea, regina l-a deposedat de titlurile militare, în încercarea de a limita scandalul.

Afla mai multe desprenetflixtrailerandrewfilm
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt