Restricții diminuate în capitală în urma scăderii ratei de infectare însă nu intră în vigoare acum. De când vor putea fi redeschise restaurantele,cinematografele, teatrele, aflați la ora 18.00, la Focus ! – Focus Prima TV

Restricții diminuate în capitală în urma scăderii ratei de infectare însă nu intră în vigoare acum. De când vor putea fi redeschise restaurantele,cinematografele, teatrele, aflați la ora 18.00, la Focus !

Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, a anunțat miercuri seară, la Digi 24, că dacă rata de infectări în București rămâne sub 3 la mia de locuitori, restaurantele, barurile, cinematografele, teatrele și sălile de jocuri de noroc se vor deschide sâmbătă.

Traian Berbeceanu a explicat că rata de infectări, care miercuri a coborât sub 3 la mie, trebuie să se mențină la acest nivel încă două zile, pentru a se putea relaxa restricțiile. 

„Reglementările în vigoare prevăd că, într-un interval de 48 de ore vom monitoriza indicele de incidență și, în situația fericită, pe care ne-o dorim și noi, în care incidența și mâine, și poimâine va fi sub 3 la mie, poimâine vom convoca Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență și vom propune adoptarea unei hotărâri prin care să relaxăm o parte dintre măsurile aflate în vigoare”, a declarat Traian Berbeceanu miercuri seară la Digi24. 

Total
0
Shares
Total
0
Share