Campania de vaccinare din România, în presa africană. „La nivel mondial, este cel mai mare test moral din vremurile noastre” - Focus Prima TV

Campania de vaccinare din România, în presa africană. „La nivel mondial, este cel mai mare test moral din vremurile noastre”

Times of Africa a publicat un interviu cu vicepreședintele CNCAV, Andrei Baciu, despre cum a fost gândită și desfășurată campania de vaccinare din România, o țară cu jumătate din populație rezidentă în mediul rural, deci care ar putea reprezenta un model pentru țările africane, cu populație concentrată la sate. 

Este extrem de important să ne asigurăm că toți oamenii de pe planetă au acces în mod echitabil la vaccinuri anti-Covid-19 sigure și eficiente, indiferent de continentul unde se află sau de resursele financiare de care dispune fiecare stat în parte. La nivel mondial, campania de vaccinare împotriva Covid-19 este cel mai mare test moral al vremurilor noastre”, a spus Andrei Baciu. 

Acesta a explicat că „Trebuie să continuăm eforturile împreună pentru a nu lăsa pe nimeni în urmă, fără acces la vaccinuri”.

Total
0
Shares
Total
0
Share