Cîțu: Poliţia s-a retras în ultima perioadă, e momentul să revină. Nu vor mai exista terase care să funcționeze ilegal – Focus Prima TV

Cîțu: Poliţia s-a retras în ultima perioadă, e momentul să revină. Nu vor mai exista terase care să funcționeze ilegal

Premierul Florin Cîţu a declarat, la Digi24, că Poliţia s-a retras în ultima perioadă și nu a mai fost vizibilă în acţiuni pentru respectarea măsurilor de stopare a pandemiei, dar este momentul să revină. Cîțu a precizat, de asemenea, că va exista un proiect de lege prin care activitățile comerciale care nu respectă regulile să poată fi suspendate.

“Dacă ai o carantină de formă nu ajută cu nimic. Aceste măsuri adoptate de Guvern cred că vor ajuta foarte mult în perioada următoare, veţi vedea şi în Bucureşti, eu cred că vom vedea efectele imediat. Eu m-am uitat şi pe ultimele cifre din Bucureşti, am făcut apel acum câteva zile la primari, la prefecţi, Ministerul Afacerilor Interne, să fie mai vizibile toate acele autorităţi care sunt responsabile, şi poliţişti, dar mai sunt şi alţii. Am cerut în discuţia mea cu prefecţii, cu preşedinţii de consiliu judeţean să nu mai văd luni, deci după acest weekend, acele imagini cu oameni care stau la cozi sau prin cluburi şi aşa mai departe, fără să respecte regulile de distanţare socială”, a spus Cîţu la Digi24.

Total
0
Shares
Total
0
Share