Victor Ponta: Anul 2024 este pierdut pentru reforme. Îşi închipuie cineva că faci în 2024?

Victor Ponta: Anul 2024 este pierdut pentru reforme. Îşi închipuie cineva că faci în 2024?
foto: Facebook

Fostul premier Victor Ponta a declarat duminică că anul 2024 este un an pierdut pentru reforme. ”Îşi închipuie cineva că faci în 2024?”, a precizat Ponta. El a precizat că nu am avut niciodată de unde majora pensiilor. ”Ce, peneliştii nu au dat în fiecare an? Şi nu aveau nici ei”, a spus Ponta.
Victor Ponta a declarat la Prima News că ”anul 2024 este pierdut pentru reforme”.
 
”Îşi închipuie cineva că faci în 2024?”, a spus Ponta, enumerând impozitarea diferită, desfiinţarea structurilor administrative.
 
”Spune-o, ce reformă în general? Avem proiectul, e făcut din 2013, am pus doi şefi la proiectul de reformă administrativă care este foarte bun, e valabil şi acum, că acum funcţionăm după proiectul lui Ceauşescu, din 1968. (..) E documentul acolo”, a precizat el, arătând că au fost doi şefi pe proiectul, unul de la PSD, Liviu Dragnea şi unul de la PNL, Klaus Iohannis.
 
Ponta a mai spus că nu le-a plăcut reforma făcută de el la ANAF în 2013 dar a încasat mai mulţi bani la ANAF. ”Am terminat 2015 (..) cu deficit 0.9% din PIB”, a spus el.
 
Despre majorarea pensiilor în 2024, Ponta a spus că va fi majorarea cu 13% din ianuarie. Întrebat dacă Guvernul are de unde lua banii pentru majorarea din toamnă, Ponta a spus: ”Dar nu am avut niciodată de unde ( majora. nr). Ce, peneliştii nu au dat în fiecare an? Şi nu aveau nici ei”, a arătat Ponta.
 

Afla mai multe desprepontaalegeri2024reforme
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt