Pianistul Bogdan Ota umple sălile de concert

Pianistul Bogdan Ota umple sălile de concert

A fost sold out concertul de la Iaşi al celebrului pianist român Bogdan Ota. 800 de oameni au cumpărat rapid biletele la evenimentul care a avut la Sala Unirii de la Cinema Victoria. Concertul artistului cu recunoaştere internaţională face parte din turneul naţional Bliss.

Până să ajungă sa urce pe scenele lumii, Bogdan Ota a lucrat pe rând în domeniul farmaceutic, al construcţiilor sau al industriei Horeca. Acum umple sălile din România. Concertul Bliss de la Iasi este al treilea din turneul pe care artistul îl sustine in Romania.

,,Bliss înseamnă extaz. E acel extaz hai să spunem un extaz mistic. Nu e chiar extazul fizic , ăla contează mai puţin în această situaţie şi piesa a fost inspirată de o noapte petrecută în marele canion când am putut să văd cu ochiul liber Calea Lactee, fără ajutoare, fără camere video , teleobiective, etc", a declarat pianistul Bogdan Ota pentru Prima Tv.

Sala Unirii de la Cinema Victoria va fi, aşadar, din nou plină aşa cum se întâmplă la toate evenimentele care sunt organizate de la modernizarea ei.

Următoarele concerte din turneul naţional Bliss vor fi la Oradea şi Bucureşti.

foto: www.bogdanota.com

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt