Fraţii Tate, masaj tailandez şi petrecere, după verdict

Fraţii Tate, masaj tailandez şi petrecere, după verdict
foto: Facebook/Andrew Tate

Fraţii Tate vor fi cercetaţi în libertate. Au scăpat de arestul la domiciliu, după ce judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis să îi plaseze sub control judiciar, până pe 2 octombrie. Aşa că Andrew şi Tristan Tate se pot plimba liberi pe străzile Capitalei şi din Ilfov. Cum au simţit din nou gustul libertăţii, primul gând al lor a fost ...să petreacă

Scăpaţi de arestul la domiciliu, Andrew şi Tristan Tate spun că se vor întoarce la viaţa pe care o duceau înainte. Când au aflat că au fost puşi sub control judiciar şi, practic, sunt liberi, primul gând a fost să sărbătorească. Şi au început cu un masaj thailandez chiar înainte să plece la secţie, să semneze actele. Apoi şi-au chemat prietenii la casa din Voluntari. Andrew Tate susţine şi acum că toate victimele care au depus plângere împotriva lor mint.

După şase luni de arest preventiv şi arest la domiciliu, fraţii Tate spun că s-a făcut dreptate.

Andrew şi Tristan trebuie să respecte o serie de reguli impuse de controlul judiciar. Astfel că nu au voie să plece din Capitală sau din Ilfov fără acordul unui judecător, nu se pot întâlni cu cele două femei acuzate în dosar şi nici cu victimele care au depus plângere. De asemenea, trebuie să meargă la secţia de poliţie ori de câte ori sunt chemaţi şi nu au voie să deţină ori să folosească arme. Dacă vor încălca aceste reguli, vor fi plasaţi din nou în arest la domiciliu. Fraţii Tate sunt judecaţi pentru trafic de persoane şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Măsura controlului judiciar a fost luată şi pentru cele două femei implicate în dosar. Procurorii susţin că, de când sunt în România, fraţii Tate au recrutat fete prin metoda lover boy. Îşi minţeau victimele şi le făceau să creadă că vor avea o relaţie serioasă. În schimb, tinerele erau duse în casa din Voluntari a celor doi fraţi, unde erau abuzate fizic, psihic şi exploatate sexual.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt