Copilă ucisă după impactul cu un TIR

Copilă ucisă după impactul cu un TIR

O fetiţă de 12 ani a murit, în această dimineaţă, pe drumul dintre Piteşti şi Braşov, iar celelalte patru surori ale ei au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un TIR. Pentru una dintre fetiţele rămase în
viaţă a fost chemat elicopterul, care a transferat-o la Bucureşti.

Accidentul rutier a avut loc in comuna Mihăeşti din Arges. Conform martorilor, şoferul auto-trenului ar fi încercat să evite mai mulţi cai aflaţi pe carosabil şi a pierdut controlul volanului. A intrat pe contrasens şi acolo a lovit, în lateral, o maşina în care se aflau înghesuiţi doi adulţi şi 5 copii. Impactul a fost atât de puternic, încât automobilul a zburat câţiva metri.

O copilă de 12 ani a murit pe loc, iar un bebeluş, de doar şase luni, era în stop cardio-respirator când a fost preluat de echipajul medical. Alte trei fetiţe, de 2, 6 şi 8 ani, au fost duse de urgenţă la spital cu mai multe răni, împreună cu mama lor. Acolo a ajuns şi şoferul maşinii, care avea mâinile şi picioarele rupte şi suspiciune de fractură costală.

Între timp, din cauza gravităţii rănilor suferite, una dintre fetiţe a fost dusă cu elicopterul la Bucureşti.

Mama şi fetiţele plecau la Viena, acolo unde urmau să fie înscrise la şcoală şi la grădiniţă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt