Frizerul şef de la Jocurile de Noroc. Deşi l-a propus în funcţie, Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, spune că nu-l cunoaşte. ”Ar fi caraghios să dăm concurs pentru funcţii”

Frizerul şef de la Jocurile de Noroc. Deşi l-a propus în funcţie, Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, spune că nu-l cunoaşte. ”Ar fi caraghios să dăm concurs pentru funcţii”

Marcel Ciolacu, ministrul Finanţelor, a declarat miercuri că nu îl cunoaşte pe Cristian Pascu, cel pe care l-a propus ca vicepreşedinte la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc. Posesor al unei diplome de hair-stylist şi absolvent al unei facultăţi private de drept, Cristian-Gabriel Pascu nu are nici o legătură cu industria jocurilor de noroc, potrivit CV-ului său.

”Nu i-am citit CV-ul. Ce ar trebui să facă fiecare ministru, să ia toate CV-urile?”, a răspuns Boloş când a fost întrebat în mod repetat în legătură cu numirea lui Pascu.

”Ar fi caraghios să dăm concurs pentru funcţiile de demnitate publică. Performanţa poţi să o apreciezi după ce ai intrat în activitate”, a adăugat Boloş.

Premierul Marcel Ciolacu l-a numit luni, la propunerea Ministerului Finanţelor, pe Cristian-Gabriel Pascu în funcţia de vicepreşedinte la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. Pascu nu are nicio legătură cu industria jocurilor de noroc. El are o diplomă de hair-stylist şi a terminat facultatea de drept Hyperion la vârsta de 32 de ani. 

Cristi Pascu s-a ocupat de-a lungul timpului de administrarea unor saloane de frumuseţe şi a fost prezentator TV. S-a propulsat în politică printr-o funcţie de consilier local la Primaria Sectorului 6, din partea liberalilor.

Reprezentanţii USR îi cer premierului Ciolacu să revoce numirea făcută la şefia Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc şi să permită parlamentarilor PSD să dezbată şi să adopte pachetul USR de legi anti-păcănele. 

„Marcel Ciolacu este cel mai mare mincinos şi cel mai mare protector al industriei jocurilor de noroc. După ce ne-a prostit că termină cu păcănelele, după ce ne-a spus că este ameninţat de această industrie, vine azi-noapte – noaptea ca PSD-iştii – şi numeşte în fruntea ONJN un om care nu are nicio legătură şi nicio pregătire pentru acest domeniu. Poate să fie cel mai mare hairstylist din oraş, dar nu are ce să caute în fruntea unei instituţii cheie, care ar trebui să monitorizeze, să sancţioneze şi să reglementeze industria jocurilor de noroc”, arată un comunicat de presă al USR.

(Elena Andrei)

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt