Groapă de gunoi, în Parcul Natural Bucegi

Groapă de gunoi, în Parcul Natural Bucegi

O groapă de gunoi ilegală a fost descoperită de comisarii Gărzii de Mediu chiar în Parcul Natural Bucegi, în Sinaia.
Tone de moloz şi materiale de construcţie au găsit acolo autorităţile, iar cei care ajung să arunce gunoiul în zonă spun că primăria a autorizat acest lucru. Primarul spune însă că totul este fals. Ba mai mult, îi acuză pe comisarii Gărzii de Mediu că nu l-au informat şi pe el de existenţa acelei gropi.

Chiar în Parcul Natural Bucegi, o zonă protejată prin lege, a fost înfiinţată o groapă de gunoi ilegală. Comisarii gărzii de mediu au primit mai multe mesaje cum că în zonă funcţionează această groapă, aşa că au pornit în teren să vadă ce se întâmplă. Acolo nu numai că au găsit tone de moloz şi deşeuri aruncate, ci şi firme care veneau să
descarce gunoiul

Groapa ilegală de gunoi se află în apropierea unui restaurant cunoscut din Sinaia, în drumul către Cota 1400. Ar fi
autorizată chiar de către primărie, spun cei care aruncă deşeurile acolo.

Primarul însă se apăr şi spune că totul este un fals şi acuză garda de mediu că nu l-a informat după ce au descoperit groapa.

Ar fi la mijloc un război politic, mai susţine primarul. Şeful gărzii de mediu spune însă că nici nu se pune vorba de aşa ceva. Acuim este o anchetă în desfăşurare pentru a se stabili cine se face responsabil pentru groapăa de gunoi. Vinovaţii vor fi sancţionnaţi.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt