Incendiată în scara blocului

Incendiată în scara blocului
foto: imagini cameră de supraveghere

Caz şocant în Bucureşti! O femeie de 54 de ani a murit după ce nepotul ei i-a dat foc în scara unui bloc. Aproapiaţii femeii spun că totul ar fi pornit de la o ceartă pe moştenire. Băiatul voia ca mătusa lui să îi lase toată averea. Femeia a refuzat, iar acesta s-a răzbunat.

Camerele de supraveghere de la bloc au surprins momentul crimei. Anchetatorii spun că totul a fost premeditat. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional! 

Bărbatul care şi-a ucis mătuşa cu bestialitate avea totul premeditat, spun anchetatorii. Se vede în imagini cum a mers la bloc să o caute, i-a întrebat pe vecini unde este femeia, dar nu a găsit-o acasă. Când a vrut să plece însă s-a întâlnit cu ea. Pe imaginile filmate de camere se observă cum bărbatul devine extrem de agresiv, iar vecinii încearcă să  îl oprească. Un locatar l-a împins şi a vrut să îl dea afară, dar nu a reuşit. 

Femeia de 54 de ani nu a mai avut nicio şansă. O  vecină a asistat neputincioasă la scenele de groază. La un moment dat s-a speriat şi ea de bărbatul agresiv şi a fugit să ceară ajutor. Când s-a întors era prea târziu pentru femeie. Victima deja fusese incediată de nepot. Crima a avut loc dimineaţa, în jurul orei opt. Vecinii spun că femeia ucisă era preşedina asociaţiei de proprietari. Locuia singură şi nu era căsătorită. Avea însă doi nepoţi din partea fraţilor. 

Oamenii care locuiesc în bloc sunt şocaţi de ce s-a întâmplat. Locul crimei a fost verificat atent de criminalişti. După câteva ore au reuşit să îl identifice pe criminalul care nu s-a chinuti să îşi acopere faţa. După ce au văzut imaginile de pe camere autorităţile l-au găsit şi l-au dus la secţia 25 din Capitală.
Vecinii spun că uneori criminalul mai venea pe la mătuşa lui, dar se certeau mereu. Oamenii susţin că tânărul era consumator de droguri. Trupul neînsufleţit al femeii a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală. Autopsia va stabili exact şi care a fost cauza morţii.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt